Se vores bootcamps her

Mere information følger snarest

Er du træt af, at spejlbilledet ikke er, som du egentlig gerne vil have det? Kan du ikke finde overskuddet til at tage teten i egen hånd og arbejde med dit brændende ønske om en krop, der oser af energi og kan give dig dit afbræk og luftrum i hverdagen. Så bliv en del af Fitness Performances bootcamp, ‘Power Ladies’.

Vi har skabt en bootcamp, hvor kvinder gennem sammenhold, massere af smil og kampgejst, kan støtte hinanden i at arbejde mod hver deres individuelle mål. Dette er hvad enten, det er ønsket om en mere opstrammet, tonet krop, mindre kg på sidebene, eller en stærkere krop med øget muskelmasse.

Så går du med bare en af de drømme, så er en plads på denne bootcamp det perfekte sted for dig.

Vi tilbyder dig:

 • 12 ugers forløb med to ugentlige træninger sammen med jeres egen instruktør.
 • 6 sessioner med personlig træning (bruges valgfrit indenfor de 12 uger)
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (cm-mål, fedtprocent og billede)
 • Træningsprogram til evt. selvstændig træning.
 • Fri træning i Fitness Performance under bootcampen.
 • Fitness Performance ‘Power Ladies’ t-shirt.

* Denne bootcamp giver mulighed for tilkøb af skræddersyet kostvejledning. På den måde sikrer du dig, at der arbejdes på flere af de vigtigste faktorer for, at kroppen får alle muligheder for at arbejde optimalt og dermed sikre de bedste forudsætninger for at nå allerbedst i mål.

Har du fået plantet røven for godt i sofaen, eller arbejder du så meget, at du totalt har glemt at investere i dig selv, dine egne behov og værdier. Så er det nu, du skal mande dig op og tage tyren ved hornene.

Med Fitness Performances bootcamp, ‘Mand dig op mand!’, vil du samles sammen med andre brøl seje mænd, der også har valgt at tage ansvar for deres krop. Sammen vil vi, deltagere og instruktører, arbejde hårdt, give den fuld skrald på mandehørm og råstyrke, så vi i fællesskab kan finde de spændstige mandekroppe frem igen. Fællesskabet bruges som en motiverende faktor til at få trænet, løftet nogle vægte og ydet maksimalt, så alle mænd i fællesskab arbejder mod hver deres
individuelle mål. Alle deltagere vil blive undervist i effektiv og resultatskabende programplanlægning, så vi altid opnår progressiv effekt gennem vores træning.

Så er du klar? Så spænd biceps’en og tilmeld dig DIN bootcamp.

Vi tilbyder dig:

 • 12 ugers forløb med to ugentlige træninger sammen med jeres egen
  instruktør.
 • 6 sessioner med personlig træning (bruges valgfrit indenfor de 12 uger)
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (cm-mål, fedtprocent og billede)
 • Træningsprogram til evt. selvstændig træning.
 • Fri træning i Fitness Performance under bootcampen.
 • Fitness Performance ‘Mand dig op mand!’ t-shirt.

* Denne bootcamp giver mulighed for tilkøb af skræddersyet kostvejledning. På den måde sikrer du dig, at der arbejdes på flere af de vigtigste faktorer for, at kroppen får alle muligheder for at arbejde optimalt og dermed sikre de bedste forudsætninger for at nå allerbedst i mål.

Det er nu minimum otte uger siden, at du har født, din krop har lige skabt et lille væsen, som nu fylder din hverdag med kærlig og glæde. Det er selvfølgelig her dit fokus ligger og har lagt de sidste otte uger og fortsat skal ligge.

Men det er samtidig vigtigt ikke at glemme at få investeret i dig selv. Når vi motionerer vores kroppe, skaber vi endorfiner og dopamin i kroppen, som er vores eget lykkestof. Dette lykkestof er også det, vi kender, hvis vi spiser et lækkert stykke mørkt chokolade mm. Vi ved, at når vi er glade, ser vi altid lysere på hverdagens udfordringer og finder nemmere energien og overskuddet til at være den bedste udgave af os selv. Dette gælder både som mor, partner, kollega osv.

Alle bootcampens deltagere står nu et sted, hvor kroppen ikke kan helt det samme, som den kunne engang. I flok og fællesskab vil vi på Power Mommies bootcamp arbejde sammen om, at du og de andre seje mødre, kan arbejde mod en endnu stærkere krop og opleve overskuddet heraf. Imens du får pulsen op, bevæget og styrket kroppen, kan de små ligge ved siden af på vattæpper og være mors helt egen lille motivator. Der er plads til at sætte sig ved den lille, hvis det er, hvad der er brug for enten for baby eller mor.

Udover træning og læring er der selvfølgelig også plads til babysnak og ikke mindst smil.
Så det er bare med at få pakket sutten ned, huske en ekstra ble og så snuppe baby med til træning. Vi står klar til at hjælpe dig mod mål.

Kids Performance er en bootcamp for børn i alderen 6 til 12 år. Campen prioriterer, at børnenes indlæring og tekniske læring sker gennem leg og motorisk bevægelse. Det vil forbedre det enkelte barns fornemmelse for kropskontrol, hvilket vil styrke barnets kunnen, også op i ungdomsårene. Det er vigtigt for os, at barnet oplever et trygt socialt fællesskab, der skaber grobunden for nye venskaber børnene imellem.

Young Performance er en flok mega seje unge mennesker i alderen 13 til 17 år, der samles til en kombination af forskellige træningsformer. Der sættes fokus på, at de unge samtidig med deres træning opnår en viden og forståelse om kroppen og dens gavn af træning.

Vi har fokus på, at de unge opnår forbedret motorisk bevægelse og kropsforståelse. Vi højner fokus på korrekt teknisk udførelse, da vi gennem erfaring har oplevet, at det er i denne aldersgruppe, at der begynder at komme flere kg på stangen. De unge skal dermed lære, hvorfor teknikken er vigtig og hvordan, vi kan mindske risikoen for skader. For vi vil opnå skadesfrie, stærke og sunde unge mennesker, der er en del af en bootcamp og positivt socialt fællesskab her i Fitness Performance.

Skal du med ud i naturen sammen med en gruppe af andre joggere og gøre noget godt for krop og sind?

Power Joggerne er en gruppe af joggere, der i fællesskab vil ud og bevæge kroppen, få pulsen op og nyde naturen. Bootcampen er for dig, hvad enten du er vant til at gå lange ture, gerne vil i gang med at gå og motiveres af tanken om, at dele turene med andre. Det kan også være, at du på sigt ønsker at komme i gang med at løbe, også her vil denne bootcamp være en ideel start for dig.

Vi skal i fællesskab have gang i kroppen, pulsen op og ud og nyde naturen sammen. Vi skal løbe med og mod hinanden med mål om at motivere hinanden og os selv til at blive bedre løbere. Og du skal med! Power Runners er en flok seje løbere, der i et fællesskab med andre, ønsker at vedligeholde eller forbedre deres løbevaner. Den er for dig, der motiveres af at dele dine træningsoplevelser med andre. Instruktørerne vil komme med fif, gode råd og erfaring, der kan hjælpe dig med at optimere din løbestil bedst muligt.

Så hop i løbeskoene, bind snørebåndene og bliv en del af Power Runners.