Bootcamp-træning hos Fitness Performance

Find fællesskabet i træningen med vores bootcamps

Fitness Performance bootcamp-træning er bygget op omkring mange års erfaring med succesfuld og resultatorienteret træning af både individuelle sessioner og af holdtræninger. Du kan vælge mellem flere forskellige typer bootcamp fitness, som du kan læse mere om her på siden.

Fitness Performance er et fitnesscenter beliggende i Silkeborg, og derfor har vi mange klienter fra bl.a. Ikast, Ry, Virklund, Gjessø, Them og Salten samt mange flere mindre byer i omegnen.

Hvad er bootcamp-træning?

En bootcamp giver dig variable længder af vores Power Camps & Bootcamps, med to faste ugentlige træninger og en tredje fleksibel træning om lørdagen, hvor deltagere fra de forskellige Fitness Performance Camps kan mødes til en valgfri fælles træning, hvor instruktørerne giver deltagerne lidt fra alle bootcamps.

Med Fitness Performance’s faste instruktørteam tilknyttet vores bootcamps, giver vi dig følelsen af 1:1 session på gruppeniveau, så gruppens kompetencer højnes. Dette sikrer fokuseret og målbevidst træning, der giver gode resultater.

Vi lægger vægt på de gode relationer

Der vil i gruppen være god grobund for at skabe gode relationer både mellem deltagerne samt mellem deltagere og instruktører. På den måde bliver der skabt en gruppe af mennesker, der kan hjælpe, motivere og støtte hinanden på den fælles rejse mod mål. En rejse, som vores professionelle instruktører sætter en ære i at få lov til at være en del af.

Hvad er vores Basic Camps?

Fitness Performnce’s Basic Camp Member er vores mindste medlemskab af camps. Her får vores medlemmer muligheden for at kunne tilmelde sig de faste ugentlige træninger. Disse camps er bygget op omkring mange års erfaring med succesfuld og resultatorienteret træning af både individuelle sessioner og af mindre og mellemstore lukkede gruppetrænings-sessioner.

Varieret træning

En bootcamp giver dig mulighed for faste ugentlige træninger som varierer mellem (funktionel træning, cardio-kredsløbs træning, vægtløftning, power lifting, lækre tidlige morgenhold og med mulighed for en fleksibel weekendtræning om lørdagen, hvor deltagere fra de forskellige Fitness Performance camps kan mødes til en valgfri fælles træning, hvor instruktørerne giver deltagerne lidt fra alle bootcampsudvalg.

Du kan se de forskellige typer bootcamp-træning længere nede på siden.

Et unikt træningsfællesskab

Når du tilmelder dig en af vores bootcamps, bliver du en del af en gruppe af maks. 12 seje deltagere, der alle arbejder mod et lignende mål som dig selv, og hvor holdånd er alfa omega.

​Skal du med?

Tilmeld dig vores næste bootcamp: 


Power Mommies Bootcamp - 29. Oktober


​Power ladies Bootcamp - 01. November


Functional Performance - 02. November


Adresseoplysninger

Fitness Performancedk ApS

Nyhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 60229887

E-mail: info@fitnessperformance.dk

​CVR: 42079448

Udfyld vores formular

Sidder du med nogle spørgsmål, eller vil du vide mere? Så kontakt os via formularen her.