Basic Camps

Fitness Performnce’s Basic Camp Member er vores mindste medlemskab af camp’s. Her får vores medlemmer muligheden for at kunne tilmelde sig de faste ugentlige træninger. Disse camps er bygget op omkring mange års erfaring med succesfuld og resultatorienteret træning af både individuelle sessioner og af mindre og mellemstore lukkede gruppetræningers sessioner.

Når du tilmelder dig en af vores Basic camp’s, bliver du en del af en gruppe af maks. 12 seje deltagere, der alle arbejder mod et lignende mål som dig selv, og hvor holdånd, godt humør og svedige træninger er blandt nøgleordrene for vores camps.

En bootcamp giver dig mulighed for faste ugentlige træninger som variere mellem ( funktionel træning, cardio-kredsløbs træning, vægtløftning, power lifting, lækre tidlige morgenhold og med mulighed for en fleksibel weekendtræning om lørdagen, hvor deltagere fra de forskellige Fitness Performance camps kan mødes til en valgfri fælles træning, hvor instruktørerne giver deltagerne lidt fra alle bootcampsudvalg.

* Nedenfor kan du se vores Basic Camp udvalg under hver kategori.

Power Camps & Bootcamps

Fitness Performance bootcamps er bygget op omkring mange års erfaring med succesfuld og resultatorienteret træning af både individuelle sessioner og af holdtræninger. Når du tilmelder dig en af vores bootcamps, bliver du en del af en gruppe af maks. 12 seje deltagere, der alle arbejder mod et lignende mål som dig selv, og hvor holdånd er alfa omega. En bootcamp giver dig variable længder af vores Power Camps & Bootcamps, med to faste ugentlige træninger og en tredje fleksibel træning om lørdagen, hvor deltagere fra de forskellige Fitness Performance Camps kan mødes til en valgfri fælles træning, hvor instruktørerne giver deltagerne lidt fra alle bootcamps.

Med Fitness Performance faste instruktørteam tilknyttet vores bootcamps, giver vi dig følelsen af 1:1 session på gruppeniveau, så gruppens kompetencer højnes. Dette sikrer, fokuseret og målbevidst træning til resultater. Der vil i gruppen være god grobund for at skabe gode relationer både mellem deltagerne, samt deltagere og instruktører. På den måde bliver der skabt en gruppe af mennesker, der kan hjælpe, motivere og støtte hinanden på den fælles rejse mod mål. En rejse som vores professionelle instruktører sætter en ære i at få lov til, at være en del af.

* Nedenfor kan du se vores Power Camp og Bootcamp udvalg.

** Vi gør opmærksom på, at ikke alle bootcamps tilbydes samtidig. Der kan/vil ske en periodisering ift. udbydelse, bl.a. grundet interesse og efterspørgsel, samt årstidernes betydning for nogle bootcamps.

Se vores bootcamps her

Kategori – Basic Camps

Fitness Performance har gennem mere end 7 års erfaring, gjort sig i CrossFit og funktionel træning, med både holdtræninger på individuel plan, af både børn, unge, ældre og også på både almen bruger niveau, som på atlet niveau. Og med uddannet instruktør med op til 13 års erfaring indenfor trænings tilgangen og mere end 5000 hold træningers erfaring, har vi sammensat vores helt egen og effektive mulighed for at kunne tilbyde vores resultatskabende – Fitness Performance – Functional Performance Basic Camp, som er for dig, der kan lide at bruge din krop som en helhed, og som ønsker en øget forbedret og forstærket tilgang af viden og praktisk kunnen, og med nøgle elementer bag træningen, som bla. er specifik styrke og bevægelighed såvel som motoriske færdigheder med præcision og timing. En del af funktionel træning’ omfatter relativt hård eller avanceret træning og forudsætter derfor en vis grundform.

Typiske funktionelle grundøvelser er bl.a. Dødløft, squat, lunges og i en variation hvor effektiviteten langt hen af vejen skabes via :

 • Balance, dynamisk, statisk, og stabilitet.
 • Koordination, generel samt ben- og armarbejde samtidig.
 • Smidighed, bevægelighed, dynamisk, statisk, efter behov.
 • Udholdenhed, specifik i henhold til behov.
 • Maksimal styrke (og kropsstammestyrke, core stabilitet)
 • Hastighed. Start, acceleration, deceleration, stop, variabel hastighed/rytmeskift.
 • Power, kraft, hastighed, acceleration. 
 • Agility, inklusive reaktionsevne. 

          Vores camp har ingen krav til din grundform, men kun krav om, at du kan lide at lære, blive bedre og bevæge dig så effektivt som muligt. Grundformen den opbygger vi gradvis og individuel sammen og forbedre den gennem tilrettelagt, struktureret og progressiv træning.

Vores Functional Performance – Basic Camp, tilrettelægges og progredieres efter belastning, sværhedsgrad og risikoelement. Altid med hensyntagen til helbred og form (og vi ved at i holdtrænings øje, skal funktionel træning være differentieret til den enkelte deltager). Hvilket også betyder vi har øje for opstilling af vores træningsopbygning med, Teknisk sværhedsgrad, eksplosiv og agility træning skal f.eks. ligge først i træningen, efter opvarmning, og varer normalt op til maksimalt 20 min. med en træningstid på 30-45 min. i alt. Der trænes, mens muskler og nervesystem er frisk/parat.

** Til dig der vil vide lidt om det mere nørdet bag øvelsesvalg mm. 

 • Naturlige, alsidige, hensigtsmæssige, bevægelser; grundmotorik:
  Bøj, stræk, træk, pres, rotation, gang, løb, hink, hop, spring
 • Fuldt bevægeudslag, full ROM (Range of Motion)
 • Komplekse, sammensatte, bevægelser (stimulere funktion)
 • Koordinationstræning (neuromuskulær funktion)
 • Balance (statisk og dynamisk) og stabilitet (‘core træning’)
 • Bevægelsesrelateret – i sagittal-, frontal- og horisontalplan
 • Afbalanceret træning (pas/dag/uge) for agonist, antagonist og synergister
 • Kvalitet frem for kvantitet
 • “ Kæden er kun så stærk som det svageste led”

  Tilmeld

Kategori – Basic Camps

Young Performance er en flok mega seje unge mennesker i alderen 13 til 17 år, der samles til en kombination af forskellige træningsformer. Der sættes fokus på, at de unge samtidig med deres træning opnår en viden og forståelse om kroppen og dens gavn af træning.

Vi har fokus på, at de unge opnår forbedret motorisk bevægelse og kropsforståelse. Vi højner fokus på korrekt teknisk udførelse, da vi gennem erfaring har oplevet, at det er i denne aldersgruppe, at der begynder at komme flere kg på stangen. De unge skal dermed lære, hvorfor teknikken er vigtig og hvordan, vi kan mindske risikoen for skader. For vi vil opnå skadesfrie, stærke og sunde unge mennesker, der er en del af en bootcamp og positivt socialt fællesskab her i Fitness Performance.

Tilmeld

Kategori – Basic Camps

Kids Performance er en bootcamp for børn i alderen 6 til 12 år. Campen prioriterer, at børnenes indlæring og tekniske læring sker gennem leg og motorisk bevægelse. Det vil forbedre det enkelte barns fornemmelse for kropskontrol, hvilket vil styrke barnets kunnen, også op i ungdomsårene. Det er vigtigt for os, at barnet oplever et trygt socialt fællesskab, der skaber grobunden for nye venskaber børnene imellem.

Tilmeld

Kategori – Power Camp

Skal du med ud i naturen sammen med en gruppe af andre joggere og gøre noget godt for krop og sind?

Power Joggerne er en gruppe af joggere, der i fællesskab vil ud og bevæge kroppen, få pulsen op og nyde naturen. Bootcampen er for dig, hvad enten du er vant til at gå lange ture, gerne vil i gang med at gå og motiveres af tanken om, at dele turene med andre. Det kan også være, at du på sigt ønsker at komme i gang med at løbe, også her vil denne bootcamp være en ideel start for dig.

Tilmeld ( Tilgår )

Kategori – Power Camps

Vi skal i fællesskab have gang i kroppen, pulsen op og ud og nyde naturen sammen. Vi skal løbe med og mod hinanden med mål om at motivere hinanden og os selv til at blive bedre løbere. Og du skal med! Power Runners er en flok seje løbere, der i et fællesskab med andre, ønsker at vedligeholde eller forbedre deres løbevaner. Den er for dig, der motiveres af at dele dine træningsoplevelser med andre. Instruktørerne vil komme med fif, gode råd og erfaring, der kan hjælpe dig med at optimere din løbestil bedst muligt.
Så hop i løbeskoene, bind snørebåndene og bliv en del af Power Runners.

Tilmeld ( Tilgår )

Kategori – BoocCamps

Er du træt af, at spejlbilledet ikke er, som du egentlig gerne vil have det? Kan du ikke finde overskuddet til at tage teten i egen hånd og arbejde med dit brændende ønske om en krop, der oser af energi og kan give dig dit afbræk og luftrum i hverdagen. Så bliv en del af Fitness Performances bootcamp, ‘Power Ladies’.

Vi har skabt en bootcamp, hvor kvinder gennem sammenhold, massere af smil og kampgejst, kan støtte hinanden i at arbejde mod hver deres individuelle mål. Dette er hvad enten, det er ønsket om en mere opstrammet, tonet krop, mindre kg på sidebene, eller en stærkere krop med øget muskelmasse.

Så går du med bare en af de drømme, så er en plads på denne bootcamp det perfekte sted for dig.

Vi tilbyder dig:

 • 12 ugers forløb med to ugentlige træninger sammen med jeres egen instruktør.
 • 6 sessioner med personlig træning (bruges valgfrit indenfor de 12 uger)
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (cm-mål, fedtprocent og billede)
 • Træningsprogram til evt. selvstændig træning.
 • Fri træning i Fitness Performance under bootcampen.
 • Fitness Performance ‘Power Ladies’ t-shirt.

* Denne bootcamp giver mulighed for tilkøb af skræddersyet kostvejledning. På den måde sikrer du dig, at der arbejdes på flere af de vigtigste faktorer for, at kroppen får alle muligheder for at arbejde optimalt og dermed sikre de bedste forudsætninger for at nå allerbedst i mål.

Tilmeld dig HER

Kategori – Bootcamp

Har du fået plantet røven for godt i sofaen, eller arbejder du så meget, at du totalt har glemt at investere i dig selv, dine egne behov og værdier. Så er det nu, du skal mande dig op og tage tyren ved hornene.

Med Fitness Performances bootcamp, ‘Mand dig op mand!’, vil du samles sammen med andre brøl seje mænd, der også har valgt at tage ansvar for deres krop. Sammen vil vi, deltagere og instruktører, arbejde hårdt, give den fuld skrald på mandehørm og råstyrke, så vi i fællesskab kan finde de spændstige mandekroppe frem igen. Fællesskabet bruges som en motiverende faktor til at få trænet, løftet nogle vægte og ydet maksimalt, så alle mænd i fællesskab arbejder mod hver deres
individuelle mål. Alle deltagere vil blive undervist i effektiv og resultatskabende programplanlægning, så vi altid opnår progressiv effekt gennem vores træning.

Så er du klar? Så spænd biceps’en og tilmeld dig DIN bootcamp.

Vi tilbyder dig:

 • 12 ugers forløb med to ugentlige træninger sammen med jeres egen
  instruktør.
 • 6 sessioner med personlig træning (bruges valgfrit indenfor de 12 uger)
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (cm-mål, fedtprocent og billede)
 • Træningsprogram til evt. selvstændig træning.
 • Fri træning i Fitness Performance under bootcampen.
 • Fitness Performance ‘Mand dig op mand!’ t-shirt.

* Denne bootcamp giver mulighed for tilkøb af skræddersyet kostvejledning. På den måde sikrer du dig, at der arbejdes på flere af de vigtigste faktorer for, at kroppen får alle muligheder for at arbejde optimalt og dermed sikre de bedste forudsætninger for at nå allerbedst i mål.

Kategori – Bootcamp

Har du fået plantet røven for godt i sofaen, eller arbejder du så meget, at du totalt har glemt at investere i dig selv, dine egne behov og værdier. Så er det nu, du skal mande dig op og tage tyren ved hornene.

Med Fitness Performances bootcamp, ‘Mand dig op mand!’, vil du samles sammen med andre brøl seje mænd, der også har valgt at tage ansvar for deres krop. Sammen vil vi, deltagere og instruktører, arbejde hårdt, give den fuld skrald på mandehørm og råstyrke, så vi i fællesskab kan finde de spændstige mandekroppe frem igen. Fællesskabet bruges som en motiverende faktor til at få trænet, løftet nogle vægte og ydet maksimalt, så alle mænd i fællesskab arbejder mod hver deres
individuelle mål. Alle deltagere vil blive undervist i effektiv og resultatskabende programplanlægning, så vi altid opnår progressiv effekt gennem vores træning.

Så er du klar? Så spænd biceps’en og tilmeld dig DIN bootcamp.

Vi tilbyder dig:

 • 12 ugers forløb med to ugentlige træninger sammen med jeres egen
  instruktør.
 • 6 sessioner med personlig træning (bruges valgfrit indenfor de 12 uger)
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (cm-mål, fedtprocent og billede)
 • Træningsprogram til evt. selvstændig træning.
 • Fri træning i Fitness Performance under bootcampen.
 • Fitness Performance ‘Mand dig op mand!’ t-shirt.
 • Tilmeld dig dit hold her

* Denne bootcamp giver mulighed for tilkøb af skræddersyet kostvejledning. På den måde sikrer du dig, at der arbejdes på flere af de vigtigste faktorer for, at kroppen får alle muligheder for at arbejde optimalt og dermed sikre de bedste forudsætninger for at nå allerbedst i mål.

Kategori – Bootcamp

Det er nu minimum otte uger siden, at du har født, din krop har lige skabt et lille væsen, som nu fylder din hverdag med kærlig og glæde. Det er selvfølgelig her dit fokus ligger og har lagt de sidste otte uger og fortsat skal ligge.

Men det er samtidig vigtigt ikke at glemme at få investeret i dig selv. Når vi motionerer vores kroppe, skaber vi endorfiner og dopamin i kroppen, som er vores eget lykkestof. Dette lykkestof er også det, vi kender, hvis vi spiser et lækkert stykke mørkt chokolade mm. Vi ved, at når vi er glade, ser vi altid lysere på hverdagens udfordringer og finder nemmere energien og overskuddet til at være den bedste udgave af os selv. Dette gælder både som mor, partner, kollega osv.

Alle bootcampens deltagere står nu et sted, hvor kroppen ikke kan helt det samme, som den kunne engang. I flok og fællesskab vil vi på Power Mommies bootcamp arbejde sammen om, at du og de andre seje mødre, kan arbejde mod en endnu stærkere krop og opleve overskuddet heraf. Imens du får pulsen op, bevæget og styrket kroppen, kan de små ligge ved siden af på vattæpper og være mors helt egen lille motivator. Der er plads til at sætte sig ved den lille, hvis det er, hvad der er brug for enten for baby eller mor.

Udover træning og læring er der selvfølgelig også plads til babysnak og ikke mindst smil.
Så det er bare med at få pakket sutten ned, huske en ekstra ble og så snuppe baby med til træning. Vi står klar til at hjælpe dig mod mål.