Træn i trygge rammer hos os

Har du haft en skade, eller er du for eksempel blevet opereret, og er det nu blevet tid til genoptræning? Så står vi hos Fitness Performance klar til at hjælpe dig med at sikre, at du kan træne i trygge rammer.

Vi er et fitnesscenter beliggende i Silkeborg, og vi har derfor særligt mange medlemmer fra både Ry, Ikast, Them og Salten samt mange andre omkringliggende områder.

Få professionel hjælp i forbindelse med genoptræning

Vi har vores egen skadesterapeut, Bjørn, som har arbejdet med skadeterapi i 12 år. Derudover har vi også en massør i vores center samt en fysioterapeut. Du har desuden også mulighed for at få lagt et skræddersyet træningsprogram af en af vores personlige trænere. Det betyder alt sammen, at du kan få den helt rette genoptræning under trygge og ordnede forhold, når du vælger vores center.

Det gælder, uanset om du har brug for skadesterapi eller genoptræning af: 

  • Knæ
  • Skulder
  • Hofte
  • Ryg
  • Ankel

Vi stræber efter at skabe de mest optimale rammer for dig

Vi stræber altid efter at skabe de mest optimale rammer for vores medlemmer, og det er især vigtigt, når behovet for skadesterapi eller genoptræning melder sig. Vi har mange års erfaring inden for fitnessfaget, og vi har fokus på hvert enkelt medlem – herunder også dig. 

Vores priser på medlemskab

Vi tilbyder tre forskellige medlemskaber til en konkurrencedygtig pris på henholdsvis 149 kr., 249 kr., og 399 kr. om måneden.

 Du kan læse mere om de forskellige medlemskaber her: https://fitnessperformance.dk/free-member/.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Fitness Performancedk ApS

Nyhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 60229887

E-mail: info@fitnessperformance.dk

​CVR: 42079448

Udfyld vores formular

Sidder du med nogle spørgsmål, eller vil du vide mere? Så kontakt os via formularen her.