Personlig træning​

Fitness Performance kan hjælpe DIG, vi har gennem 5 måneder huset mere end 800 mennesker fra det meste af landet, som ikke har kunnet undvære netop deres træning.

Vi har, i Fitness Performance gennem disse måneder, nøje fulgt med i alle myndighedernes krav, restriktioner mm., og har fået opbygget et komplet udendørs fitnesscenter, som fylder hele 550 m2 og med mere end 400 m2 overdækket område, som gør det muligt for dig at træne uanset om det er sommer, sol, regn, slud, eller bare lufter lidt ekstra fra vest.

Vores udendørs fitnesscenter er udstyret med alt udstyr, lige fra stack load maskiner, plate load maskiner, håndvægt for den lille og den store person, eller frivægtsområdet for dig, som gerne vil træne mere funktionelt og med kettlebell’s, vægtstænger, slam ball’s, traktordæk osv.

I Fitness Performance Outdoor Revolution – der har vi styr på vores hygiejne, og sammen sørger vi for, at holde smittespredningen lavest mulig.

Vi har ingen Coronapas, men vi har masser af klude og afspritning af vores udstyr fra hver enkelt person, så vi efterlader tingene rene og pæne til den næste, der skal bruge det.

Så ønsker du et fitnesscenter til netop din træning, så giver vi dig her den ultimative løsning her og nu.

** Der er selvfølgelig mulighed for en opgradering af medlemskab når fitness åbner indenfor, som giver dig mulighed for både ude og inde træning.

 
 
 
Vælg forløb * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Outdoor Revolution gym

m. 2 måneders binding

199.-

Fri træning

2 måneders binding

Outdoor revolution gym

Uden binding

249.-

Fri træning

Ingen binding

Adresseoplysninger

Fitness Performancedk ApS

Nyhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 60229887

E-mail: info@fitnessperformance.dk

​CVR: 42079448

Udfyld vores formular

Sidder du med nogle spørgsmål, eller vil du vide mere? Så kontakt os via formularen her.