​Kategori – Bootcamp

Det er nu minimum otte uger siden, at du har født, din krop har lige skabt et lille væsen, som nu fylder din hverdag med kærlig og glæde. Det er selvfølgelig her dit fokus ligger og har lagt de sidste otte uger og fortsat skal ligge.

Men det er samtidig vigtigt ikke at glemme at få investeret i dig selv. Når vi motionerer vores kroppe, skaber vi endorfiner og dopamin i kroppen, som er vores eget lykkestof. Dette lykkestof er også det, vi kender, hvis vi spiser et lækkert stykke mørkt chokolade mm. Vi ved, at når vi er glade, ser vi altid lysere på hverdagens udfordringer og finder nemmere energien og overskuddet til at være den bedste udgave af os selv. Dette gælder både som mor, partner, kollega osv.

Alle bootcampens deltagere står nu et sted, hvor kroppen ikke kan helt det samme, som den kunne engang. I flok og fællesskab vil vi på Power Mommies bootcamp arbejde sammen om, at du og de andre seje mødre, kan arbejde mod en endnu stærkere krop og opleve overskuddet heraf. Imens du får pulsen op, bevæget og styrket kroppen, kan de små ligge ved siden af på vattæpper og være mors helt egen lille motivator. Der er plads til at sætte sig ved den lille, hvis det er, hvad der er brug for enten for baby eller mor.

Udover træning og læring er der selvfølgelig også plads til babysnak og ikke mindst smil.


Så det er bare med at få pakket sutten ned, huske en ekstra ble og så snuppe baby med til træning. Vi står klar til at hjælpe dig mod mål.

Adresseoplysninger

Fitness Performancedk ApS

Nyhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 60229887

E-mail: info@fitnessperformance.dk

​CVR: 42079448

Udfyld vores formular

Sidder du med nogle spørgsmål, eller vil du vide mere? Så kontakt os via formularen her.